Nedavno su održane skupštine Zajednica tehničke kulture Varaždinske županije i Grada Varaždina. Predstavljeni su izvještaji o radu u 2019. godini i programi rada za 2020. godinu, a na kraju obje skupštine dodijeljene su i godišnje nagrade za prošlu 2019. godinu.

 

Godišnje nagrade ZTK Varaždinske županije za 2019. godinu dodijeljene su gospodinu Krešimiru Baboku iz Radio kluba Novi Marof i Kajak kanu klubu „Varteks“ Varaždin.   Nagradu za Kajak kanu klubu „Varteks“ Varaždin preuzeo je Veljko Malašić predsjednik kluba.

 

 

U članstvo ZTK Grada Varaždina pristupila je udruga Ljubitelji oldtimera i stare tehnike. Navedena udruga bavi se djelatnostima iz područja tehničke kulture i registrirana je u području tehničke kulture. Na prijemu u članstvo ZTK Grada Varaždina članovima skupštine zahvalio je Živko Skuhala predsjednik udruge Ljubitelji oldtimera i stare tehnike.

 

Godišnje nagrade Zajednice tehničke kulture Grada Varaždina za 2019. godinu dodijeljene su gospođi Ines Brckan iz Društva pedagoga tehničke kulture Varaždin i Foto klubu Varaždin. Nagradu za Foto klub Varaždin preuzeo je Igor Furjan tajnik udruge.

 

 

 

 

 

Web by eSENTIO