Održane su skupštine Zajednica tehničke kulture Varaždinske županije i Grada Varaždina u skladu sa svim propisanim protuepidemijskim mjerama. Predstavljeni su izvještaji o radu u 2020. godini i programi rada za 2021. godinu. Napomenuto je da je protekla godina bila teška za rad zbog epidemije Covid-19, ali su sve udruge ipak radile i ispunile svoje programe. Na kraju obje skupštine dodijeljene su i godišnje nagrade za prošlu 2020. godinu.

 Godišnje nagrade ZTK Varaždinske županije za 2020. godinu dodijeljene su gospodinu gospodinu Darku Klariću iz Društva energetičara Varaždin i Društvu pedagoga tehničke kulture Varaždin.   Nagradu za Društvu pedagoga tehničke kulture Varaždin preuzeo je Danijel Labaš predsjednik udruge.

 Godišnje nagrade Zajednice tehničke kulture Grada Varaždina za 2020. godinu dodijeljene su gospođi Mirjani Labaš iz Društva inovatora Varaždinske županije i Radioamaterskoj udruzi “Sloga“ Varaždin. Nagradu za Radioamaterska udrugu “Sloga“ Varaždin preuzeo je Davorin Vitez predsjednik udruge.

 

Web by eSENTIO