Nastavljena je suradnja ZTK Varaždinske županije sa ZTK Grada Varaždina i Društva pedagoga tehničke kulture Varaždin na natječaju za izbor fotografije za kalendar kojim se prezentira rad ZTK i naša županija. Na natječaj su se uključili učenici osnovnih  škola koji su nastupili na Županijskom natjecanju mladih tehničara iz fotografije, te je time nastavljena popularizacija foto tehnike u školama.

Na natječaj se prijavilo 15 učenika iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec, PŠ Salinovec, 2. OŠ iz Varaždina i OŠ Vidovec, koji su poslali po dvije fotografije koje predstavljaju Varaždinsku županiju. Svi učenici su za svoj trud primili priznanja i prigodni poklon koji će im olakšati daljnji rad.

 Za kalendar je odabrana fotografija učenice 6 razreda OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec Jane Gotal kojoj je mentor učiteljica tehničke kulture Anđelka Barlek. Učenica je za nagradu dobila tablet koji će joj pomoći kod snimanja i obrade fotografija. Nagradu je predao predsjednik ZTK Grada Varaždina i Foto kluba Sloboda Varaždin Željko Hajdinjak u prisustvu mentorice i ravnatelja u OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec.

 

Web by eSENTIO